Bug 118 - new SSL implementation doesnt work
Bug#: 118 Product:  i.Scribe/InScribe Version: v1.89 test7 Platform: PC
OS/Version: Windows 2000 Status: RESOLVED Severity: normal Priority: P1
Resolution: FIXED Assigned To: fret@memecode.com Reported By: exosceleton@hotmail.com
Component: SSL Plugin
URL: 
Summary: new SSL implementation doesnt work
Opened: 2006-10-09 07:24
Description:   Opened: 2006-10-09 07:24
1.89 test7
i followed the new gmail tutorial, redownloaded the dll's, did a fresh install  
but get the error:
Scribessl.cpp:145-sl_ctx_new failed
in the log window.
I can acces gmail with test6 so it should not be a firewall issue.

------- Comment #1 From exosceleton 2006-10-16 06:36:42 -------
am i the only one that has this problem? I assume gmail retrieval does work for 
you fret ohtherwise you wouldn't have released it.

i'll try on a different machine / network tomorrow.

------- Comment #2 From Matthew Allen 2006-10-16 06:41:39 -------
Yes that is correct, gmail is working perfectly for me using test7. I'm not
sure
what to try next, but I'm going to be building a new windows box tonight, so
I'll try a clean build on that and see what happens.

------- Comment #3 From MLxSol 2006-10-17 13:38:54 -------
I have just downloaded the 1.89 test 7 release and have the same problem.  If 
the Scribe_SSL.dll plugin is loaded (not just present) when you select Direct 
then receive works, otherwise it just comes up with the same error as 
exosceleton describes.

Alan

------- Comment #4 From exosceleton 2006-10-19 07:26:52 -------
tried again and now it connects and downloads my gmail, but only once.
the second time i try to check mail i get the error. when I restart scribe, i 
can connect. Once.

same goes for sending. If i send directly after starting scribe, it goes, but 
not after a recieve. And the recieve doesnt work after a sens either

test7, win2k, dll's present, plugin NOT present in the dir. StartSSL for 
sending, directSSL for recieving.

------- Comment #5 From Matthew Allen 2006-10-26 02:34:23 -------
I've changes the SSL implementation to keep the Context between connections.
This makes it work after the 1st connect. Specifically ssl_ctx_new failed
message shouldn't appear anymore.