First Last Prev Next    No search results available      Search page      Enter new bug
Bug#: 239
Product:
Component:
Status: ASSIGNED
Resolution:
Assigned To: Matthew Allen <fret@memecode.com>
Hardware:
OS:
Version:
Priority:
Severity:
Reporter: Janusz Wisniewski <bugzilla@jbw.pl>
Add CC:
CC:
URL:
Summary:

Attachment Type Creator Created Size Actions
Create a New Attachment (proposed patch, testcase, etc.) View All

Bug 239 depends on: Show dependency tree
Show dependency graph
Bug 239 blocks:

Additional Comments:








View Bug Activity   |   Format For Printing   |   XML   |   Clone This Bug


Description:   Opened: 2010-02-23 23:51
There is no X-mailer field in my e-mails. I would like proudly expose my
software's name. ;-)

------- Comment #1 From Janusz Wisniewski 2010-02-23 23:52:04 -------
I mean messages I wrote, not receive

------- Comment #2 From Matthew Allen 2010-02-24 00:34:04 -------
If you open mail in your sent folder and check the headers... is the X-Mailer
header in there? (It's not complete, as the server adds more, but it does
record the headers that Scribe adds)

It's possible that your SMTP server stripes that header out. I've checked my
dev build and it's sending that header (you can check mail I've sent to you as
well).

------- Comment #3 From Janusz Wisniewski 2010-02-24 01:03:21 -------
I'm always double-check my reports before posting, so I've inspected message
copy in Sent folder as well as received messages sent to myself and compare
them with headers produced by another software (OE and Scribe 1.90). I have no
point what to do to reclaim that header in v2.00.

------- Comment #4 From Matthew Allen 2010-02-24 01:07:08 -------
(In reply to comment #3)
> I have no point what to do to reclaim that header in v2.00.

This doesn't make sense to me... can you see the headers in the sent folder
email?

------- Comment #5 From Janusz Wisniewski 2010-02-24 01:32:45 -------
X-Mailer appears as expected when Scribe is installed from scratch. I checked
both mailstore formats. So, it must be something about my mail store content or
puzzle of options. You can close this "bug" as regarding 1 user ;-)

I will investigate this issue myself, without haste.

------- Comment #6 From Janusz Wisniewski 2010-02-24 02:53:56 -------
Catched! It is hard to believe...

X-Mailer header is blocked by lgi.conf, containing following 3 lines:

<options>
  <scribe on-close="Minimize"/>
</options>

Perhaps it is the good moment to consider moving this handy option to Scribe's
configuration (accessed from Options dialog)?

First Last Prev Next    No search results available      Search page      Enter new bug