Forum Post
Index > Scribe > Full IMAP

Author/Date Full IMAP
Robert Bleeker
28/01/2005 3:13am
fret, hope your hols were great!

I am being forced to go full IMAP for my emails, so was wondering if anybody has managed to set inScribe up sucesfully for the full server managed folders configuration.

cheers,
Robert B.
Robert Bleeker
06/02/2005 7:35am
I have tried Test 4, but still the same issue.

this is my log, but I cant get any of the folders or emails to show in the interface.


***************************
A0001 CAPABILITY
* OK [CAPABILITY IMAP4rev1 UIDPLUS CHILDREN NAMESPACE THREAD=ORDEREDSUBJECT THREAD=REFERENCES SORT QUOTA IDLE ACL ACL2=UNION STARTTLS] Courier-IMAP ready. Copyright 1998-2004 Double Precision, Inc. See COPYING for distribution information.
* CAPABILITY IMAP4rev1 UIDPLUS CHILDREN NAMESPACE THREAD=ORDEREDSUBJECT THREAD=REFERENCES SORT QUOTA IDLE ACL ACL2=UNION STARTTLS
A0001 OK CAPABILITY completed
A0002 LOGIN rbleeker ********
A0002 OK LOGIN Ok.
A0003 LIST "" ""
* LIST (\Noselect) "." ""
A0003 OK LIST completed
A0004 LIST "" "*"
* LIST (\HasNoChildren) "." "INBOX.Sent"
* LIST (\HasNoChildren) "." "INBOX.Trash"
------

//cut a little text here of more * LIST entries to save space in forum

-----
* LIST (\Unmarked \HasChildren) "." "INBOX"
A0004 OK LIST completed

Any thought on why the folders, and I suppose subsequently the emails, are not showing?

cheers,
Robert
fret
06/02/2005 11:13pm
I think Scribe is having trouble with the folder separator character being '.' instead of '/'. It tries to detect it, but maybe that is broken or something.
Reply