Forum Post
Index > Scribe > Loading scribe-iehtml

Author/Date Loading scribe-iehtml
fober
02/12/2002 8:49am
Hi,

If i try to load the iehtml-plugin with version 1.85 of i.Scribe

I get the folowing error:

---------------------------
i.Scribe: Scribe.exe - Einsprungpunkt nicht gefunden
---------------------------
Der Prozedureinsprungpunkt "??4ScribeVar@@QAEAAV0@PAD@Z" wurde in der DLL "Scribe.exe" nicht gefunden.
---------------------------
OK
---------------------------

what happens on this point?
fober
02/12/2002 9:42am
here is the english error-message :-)

The procedure entry point "??4ScribeVar@@QAEAAV0@PAD@Z" could not be located in the dynamic link library "Scribe.exe"

I found this error earlier in the forum but this was in version 1.68

bye fober
fReT
02/12/2002 6:45pm
It's broken at the moment... I'm busy fixing other things that people need/want.

Why do you need to load it?
fober
03/12/2002 1:58am
thanks for anwering.

i need it, perhaps in german there gives some special characters and i got mails where they are display wrong
- sorry i think my english isn't so good :(
and so i had the hope by displaying with this plugin it looks right

fober
fReT
03/12/2002 2:03am
At this stage it's easier to fix the built in HTML control than re-start the IE html control project.

So if you want assistance getting your HTML document to display correctly then I'm more than happy for you to send me the bit of HTML that doesn't display correctly and I'll fix the problem.

Otherwise I will eventually get around to adding the IE control support back in, it just won't be as fast as fixing the built in control.
fReT
10/12/2002 9:57pm
I re-implemented it in v1.85-test7. You will have to download the current plugin to make it work.
fober
12/12/2002 3:13am
thanks for your help ... now I can load the plugin. But I think the implemented html-viewer from you is better :-)

i try to find the problem with wrong characters again (I deleted the old mail) and i think it's not a html-problem.
I look into the header :

<--
Return-Path:
X-Flags: 1001
Delivered-To: GMX delivery to fober@gmx.de
Received: (qmail 5255 invoked by uid 0); 25 Nov 2002 07:23:13 -0000
Received: from unknown (HELO mail.degrp.org) (62.225.179.11)
by mx0.gmx.net (mx009-rz3) with SMTP; 25 Nov 2002 07:23:13 -0000
Received: from localhost.localdomain (ftp.degrp.org [62.225.179.6]) by mail.degrp.org with SMTP (Microsoft Exchange Internet Mail Service Version 5.5.2653.13)
id WNS27D0P; Mon, 25 Nov 2002 08:22:55 +0100
Date: Mon, 25 Nov 2002 08:23:12 +0100
To:
From: LION-Info
Reply-to: LION-Info
Subject: Shop-Bestellung/Anfrage von Kunden-Nr 1109238 (Bestellung)
X-Priority: 3
X-Mailer: phpmailer [version 1.41]
MIME-Version: 1.0
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Content-Type: text/plain; charset = "iso-8859-1"
Message-ID: <20021125072313.5268gmx1@mx009-rz3.gmx.net>
X-GMX-Antivirus: -1 (not scanned, may not use virus scanner)
-->

I think it's a problem of the charset.
this text i get to read:

...
Vielen Dank f?r Ihre Anfrage/Bestellung.
...
Kontakt : mir gen?gt Kontakt per eMail
...

Do you have the possibility to implement a change of char-set?

thanks fober

PS: I got the same error like the further iehtml-plugin when i try to load the pgp-plugin. will there come change ... sometimes?
Reply